AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Perustieto päälliköstä

Ei sinun tarvitse olla nero, eikä erikoinen ihminen päästäksesi päälliköksi! Sellaiseksi pääsee poliittisella jäsenkirjalla tai kohtuullisella suvun avustuksella valtion ja yhteiskunnan virkoihin. Minä kerron totuuden alkuajoistamme, jolloin oma kroppamme selvitti päällikkyyden asioitaan.

Ihmisen tultua nilviäisestä ensin sammakosta ja apinan kautta ihmiseksi, alkoivat eri jäsenet ja elimet riidellä kuka on päällikkö. Aivot väittivät, että he tietysti, kun ajattelevat. Jalat huusivat, että he kuljettavat ihmisen sinne, minne se haluaa. Sydän totesi, että hän pitää ihmisen elossa ja kaikki muutkin elimet halusivat päälliköksi! Lopulta persreikä, eli rectum halusi päälliköksi! Kaikki nauroivat! Ha haaaaa! Eihän se nyt voi olla -siis ei voi olla mahdollista, että persreikä päällikkönä! Hei! Mitä kaikki muut persereiät siitä ajattelevat maailmalla?

No, rectum siitä pahoitti mielensä. Meni umpeen, eikä toiminut! Neljäntenä päivänä kuonaa oli ihmisessä niin paljon, että verenkierto myrkyttyi, aivot tulivat hulluiksi ja sydän pysähteli. Kiireellä vielä toimivat elimet äänestivät perseiän päälliköksi. Kaikki palasi ennalleen. Suoli toimi ja aivot alkoivat ajatella, silmä nähdä ja jalat kantaa, sekä sydän jaksoi pumpata.

Muut elimet huomasivat, ette tarvitse olla erikoinen älyllisyys, päästäkseen päälliköksi. Pelkkä persreikä joka tuottaa vain pelkkää pa***a voi olla ihailtu päällikkö! Tätä tarinaa ei pidä sotkea vaikkapa Suomen rakastettuun presidenttiimme, pääministeriimme, korkeisiin virkamiehiimme, tai suurfirmojen johtajistoon!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Opinions are like assholes, everyone has one but they think each others stink.

Aulis Saarijärvi

Uusia mielipiteitä on vaikea luoda lisää. Kaikki on jo käytetty moneen kertaan aikaisemin, kuin numerot tai kirjaimetkin.

Aulis Saarijärvi Vastaus kommenttiin #3

Alkuperäisen olen kuullu riksvenskaksi 1970- luvulla, tajuamatta siitä silloin kaikkeka.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #4

Joka tapauksessa tuo Heikki Kinnusen esittämä hahmo on hulvaton. "Tavallinen prrssreikä".

Jaoin tuota naamattuseinälläni kun olin kuntavaaleissa pyrkimässä valtuustoon.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski Vastaus kommenttiin #3

Omaa kommenttiani en viitsinyt merkitä lainaukseksi, koska kielen ansiosta se on niin ilmeistä. Googlasin ja copy-pasteasin.

Ei se ihan sama ollut sisällöltään, mutta ihailtavan lyhyt.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Kiitos hyvästä otsikkoideasta :)