AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Eilinen -kaikki huoleni on mennyttä

Meillä korkeissa valtion hallinnon tehtävissä mm. ulkoministerinä, ylijohtajana ja sairaanhoitopiirin puheenjohtajana on ollut miehiä, jotka ovat menneet nigerialaiskirjeisiin. Mitä se kertoo mehestä, joka johti yhteen aikaan suomalaista sellujättiä ja metallialan monitoimifirmaa? No kumpaakaan ei enää ole pyörimässä, mutta ei siihen ole syynä nigerialaiskirjeet, vaan märkäkorva diplomi-inssit, jotka puoluekirjalla pantiin johtoon.
Mitä se kertoo mehistä, joka pyörittää minun verorahaani ja viiden miljoonan muun verorahaa, jotka sotkevat itsensä afrikkalaisen heimopäällikön suurperintöön? Miten siinä sairaanhoitopiirissä ne laitehankintarahat menivätkään, Nigeriarahat ja edustusrahat meni solmuun ja asia painettiin kirstuun? Joo ei voida nyt enää mitään!

Puoluekirjalla panee kovaa johtoon kepu-, ja kokoomuspojut tyttöystäviään, sukulaisiaan ja muuta joutavaa, jotka ovat vaalityötä tehneet. Sekin on yhdenlaista hulluutta, että pääsee oik. kandina korkeaan valtiovirkaan, tekemällä kokoomuksen vaalityötä yhdelle ehdokassuvulle, joka ponnahtaa valtaan.

Näitä poliittisia avustajia näyttää kepu nyt kiireellä laittavan uusiin perustettuihin virkoihin. Vanhoissa ei tapahdukaan odotettua virkakiertoa, vaan ministerin avustajatyttönen ajaa osaamisen ja kokemuksen ohi. Siniset jäivätkin kai nuolemaan näppejään?


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Miten Beatlesien laulun sanat liittyvät aiheeseen?

Aulis Saarijärvi

No ajattlehan vaikka niin, että Olavi J. Mattila, ulkoministeri, pääjohtaja Enso-Gutzeitiin ja Valmettiin, joka siis kolmessa eri roolissa hoiteli sinunkin kai veroina maksamia rahoja, haksattaa nigerialisiin!

Mitä muuta näistä miehistä sinä ajttelet, kuin Yesterday!