AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

Telaketjunainen, feminismi, pahoitettu seksimieli

Tämän kepupääministeri Kiviniemen aikoinaan kropasta työnantajaliiton johtomies mainitsi jotenkin

"Ei tämä Mari ole pelkästään pääministeri -häntä voi kutsua kokovartaloministeriksi".

Mari oli keskikohtansa keinahdellen noussut raput miesten katsellessa miehinä. Telaketjulepakkofeministit, aina kaikesta seksistä mielensääpahoittajanaiset, sekä vihiriän myrkyn entiset Agit Propt kukkahuivinaiset saivat pyörremyrskyn. Metuuta ei vielä ollut keksitty! Vaadittiin jo johtajan eroa ja tietysti julkista tutkintaa ehkä rasismista ja sovinismista.

Vain hetki aikaisemmin oli Aminoffien suku erottanut Vehosta autokauppias Kiesin, jonka sama naishuutosakki oli julkisuudessa todennut sovinistiseksi rasistiksi. Sinänsä se oli raukkamainen ja laiton teko. Toiseksi Kiesi oli eräs parhaita myyjiä Vehossa.

Oli menneinä vuosia naiskansanedustajia, jotka kuvauttivat itseään alastonkuviin ennen vaaleja. Sittemmin oli joillakin verkkosukkahousuja päällään. Vielä muistan naisliikkeenjohtajia alastomista saunakuvistaan Suomen Pankin edustussaunasta 1990- luvulta. Liha oli kuvissa jo heikkoa, mutta halut ja vihjailevat puheet olivat sitten kovia. Suomen Pankissa oli silloin peräkkäin naispääjohtajia.

Eduskunnan saunaan yövieraaksi hakivat edustajanaiset huonomaineisesta Hallinkorvasta ”rakkaudentekijämiehiä” saunakavereiksi muun toiminnan aktivoimiseksi, Miehet, jotka paljastuivat vankikarkuriksi, tuomiotaan odottavaksi mieheksi ja juuri ”hullunpaperi” saanut pahoinpitelijä. Tässä leikissä likaantui saunan kalusteita ja kokouspöytäkin naiseritteisiin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.