AulisSaarijärvi Kauas on pitkä matka kantaa painavaa raskasta

SOS, SOS, SOS

Mitä? Alkaako Vennamon teiniprofeetta ja nykyinen massamessias Soini näyttää todellisen karvansa ja osaamisensa jo tyhmemmillekin? Sehän vaikuttaa jo kauhealta kapinalta yksilön peilisielussa! Nuoltava hillopaalu pilkulle, etta saa potkaista!

Olisitte lukenut sen, viikkoja salassa sovitun SOS -miessopi­muksen, viisi ensimmäistä kohtaa! Huutaen vallankumousta rynnännyt sitten Smolnaan vintohkat ojossa joukkotuhoon ja vetämään alas koko kolmikon!

Ette te sitä tehneet, kun oli mukavasti alkamassa kesälomat. Olihan oma suu ja työpaikka vielä turvattu. Nyt voi sitten raapaista hieman verbaalisesti vitutusta, kun ensin on vii­saampien juttuja lukenut viikkotolkulla uskaltaen itsekin kirjoittaa, että on pieruhanurista koko SOS- miesten paljas­tuva neljän vuoden petos.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän HeikkiMkinen1 kuva
Heikki Mäkinen

Helppoa on lehtereiltä huudella ja mättää mätiä tomaatteja estradille. Jos edes yksi ammus osuisi pääpirun otsikkoon! Paljon parut mutta ei toistaiseksi ole tullut yhtään parannusehdotusta. Politiikka on politiikkaa. Näytä sinä kyntesi ja astu johtoon.

Aulis Saarijärvi

Et huomaa, että on neuvo vintohkan kanssa Smolnaan? Se on lukijassa vika, eikä luettavassa. Parkumista on lähinnä oma mylvintäsi vailla ajatusta.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset